UT2003Fonts  (Read 273 times)

Romulus

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 208
  • Country: hu
  • ❤️JL❤️
UT2003Fonts
« on: May 26, 2021, 07:47 »
Welcome everyone.

I just want to let a few players know that if we vote for a map (JL and I) and if we’re not in the game then that’s the problem:

Unfortunately, we get this message on some maps.
i won't change the file because i like our current custom font.

to the best of our knowledge, such map:

VCTF-Airport-MiA-Rev1
VCTF-Dam-Beta-Rev6

and there are still a couple of such maps where we get this message. ( There are several such maps just now I can't remember their names. but there are quite a few more )
We just wanted to let you know.



« Last Edit: May 28, 2021, 08:10 by Romulus »

Absolute_Madness

  • 1337
  • *
  • Posts: 565
  • Country: fr
Re: UT2003Fonts
« Reply #1 on: May 26, 2021, 18:33 »
Hi,

Just empty your cache.
You have probably downloaded some altered package from another server.



Romulus

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 208
  • Country: hu
  • ❤️JL❤️
Re: UT2003Fonts
« Reply #2 on: May 26, 2021, 19:19 »
Hi,

Just empty your cache.
You have probably downloaded some altered package from another server.

Hello
Thanks for the tip, I'll try.

But this is a factory setting ... We use the diamond edition of Unreal Anthology
And we get this error message for some maps ...
All the files are original, we haven't changed anything ... I don't really understand why this error is.
Others are interested in this error
I found this article:
https://steamcommunity.com/app/13230/discussions/0/357284767247182246/

Nardaq_NL

  • 1337
  • *
  • Posts: 412
  • Country: nl
Re: UT2003Fonts
« Reply #3 on: May 26, 2021, 20:44 »
If clearing your cache didnt work, post file properties of the file you have trouble with in you ut2004 installation

Romulus

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 208
  • Country: hu
  • ❤️JL❤️
Re: UT2003Fonts
« Reply #4 on: May 27, 2021, 04:22 »
@Nardaq_NL , @Absolute_Madness
To Piglet I emailed the ut2003 fonts file I used. I asked him to pass it on to you in some way. see if they can say more.

Hi,

Just empty your cache.
You have probably downloaded some altered package from another server.
I tried, it didn't work.


« Last Edit: May 27, 2021, 09:09 by Romulus »

Piglet

  • 1337
  • *
  • Posts: 2749
  • Country: gb
Re: UT2003Fonts
« Reply #5 on: May 27, 2021, 09:57 »
Have you tried temporarily renaming the file so that the one from the server is downloaded when needed?


Romulus

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 208
  • Country: hu
  • ❤️JL❤️
Re: UT2003Fonts
« Reply #6 on: May 27, 2021, 11:51 »
Have you tried temporarily renaming the file so that the one from the server is downloaded when needed?
I haven't tried this yet.
I never change settings or files

Piglet

  • 1337
  • *
  • Posts: 2749
  • Country: gb
Re: UT2003Fonts
« Reply #7 on: May 27, 2021, 14:32 »
Just rename it and try one of the problem maps. If you get a problem then close ut and rename the file back to its original name.

Romulus

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 208
  • Country: hu
  • ❤️JL❤️
Re: UT2003Fonts
« Reply #8 on: May 27, 2021, 17:34 »
We tried it but it didn't work.

Not a big deal really, we only get this error message on a few maps
Fortunately, we can play on the [MiA] server.

But there is servers that unfortunately does not allow you to connect at all because we keep getting this error message.

Fortunately, we only get this error message on a few maps on the [MiA] server
« Last Edit: May 28, 2021, 19:35 by Romulus »